Daisy Beauty Awards 2018

I torsdags kväll gick Daisy Beauty Awards av stapeln, för andra året i rad, och gräddan av Sveriges skönhetselit samt en del andra influencers var där och såg vinster utdelas såklart. Tillsammans med branschens PR-folk, agenturer, entreprenörer och press minglas det och umgås. Värdar är paret Kicki Norman och Sam Bergenstråhle samt deras företag Daisy Beauty.

Själva galan leddes galan av Rachel Mohlin som drog dåliga skämt om allt och alla och fick publiken både att le och gapskratta.

Skratten fortsatte såklart vid Cetaphils fotovägg där Krizz och Charlotta tävlade om uppmärksamhet och priser för bästa foto.

Fina Linda Hallberg vann 2 priser för sina crayons, sååå välförtjänt.

Efter själva prisutdelningen så leddes ALLA gäster i ett vitt lemmeltåg, vi hade alla fått filtar nämligen, till själva festlokalen, där det bjöds på mat och dryck.

Den farofyllda vägen mellan prisutdelning och galan var en upplevelse i sig. Det var snorhalt och väldigt blött där dyra klackar, och välslitsade klänningar balanserade fram.

Väl framme i festlokalen bjöds det på mycket välsmakande mat och gott vin serverat med diverse aktiviteter.

En mycket trevlig och kul kväll med snyggt och proffsigt sällskap! Tack Charlotta, Linda, Tilda, Ellen, Farao, Ninna, Linnea, Elisabet, Krizz och alla ni andra för trevligt mingel och framför allt- stort tack till Kicki och Sam och DaisyBeauty för ännu en lyckad gala!

Write a comment